הלימודים לקראת תואר בוגר במדעי החקלאות בתחום ביוכימיה ומדעי המזון עוסקים בטיפול בתוצרת חקלאית מהשדה ועד לצרכן. הנושאים העוסקים במדעי המזון כוללים הנדסת מזון, אנליזה של מזון, כימיה של מזון, פיסיקה של מזון, וביוכימיה. בנוסף, נלמדים הנושאים הבאים: הכנת מזון, אריזה, אחסון, טכנולוגיה של מזון והיבטים..
הלימודים לקראת תואר בוגר במדעי החקלאות בתחום ביוכימיה ומדעי המזון עוסקים בטיפול בתוצרת חקלאית מהשדה ועד לצרכן. הנושאים העוסקים במדעי המזון כוללים הנדסת מזון, אנליזה של מזון, כימיה של מזון, פיסיקה של מזון, וביוכימיה. בנוסף, נלמדים הנושאים הבאים: הכנת מזון, אריזה, אחסון, טכנולוגיה של מזון והיבטים נוספים כמו ביוטכנולוגיה, טכנולוגיה של בשר, ייצור יין, טכנולוגית ייצור בתעשיית השמנים, טכנולוגית אפיה, טיפול במים, ושימוש בפולימרים בתעשיית המזון.