מטרת הלימודים בחוג היא להכשיר בוגרים ברמה אקדמית גבוהה למיגוון רחב של תפקידי ניהול בתחומים שונים בסקטור הפרטי והציבורי עם התמחות בתעשיית המלונאות, המזון, והתיירות.
תכנית הלימודים מקנה רקע תיאורטי רב תחומי בכלכלה ומינהל, מזון ותזונה וידע ספציפי בענפי ההארחה, המלונאות והתיירות. למסיימים יינתן..
מטרת הלימודים בחוג היא להכשיר בוגרים ברמה אקדמית גבוהה למיגוון רחב של תפקידי ניהול בתחומים שונים בסקטור הפרטי והציבורי עם התמחות בתעשיית המלונאות, המזון, והתיירות.
תכנית הלימודים מקנה רקע תיאורטי רב תחומי בכלכלה ומינהל, מזון ותזונה וידע ספציפי בענפי ההארחה, המלונאות והתיירות. למסיימים יינתן תואר בוגר במדעים.
מבנה התכנית
הלימודים נפרשים על פני 3 שנים ומבוססים על שילוב ייחודי בין שלושה תחומים עיקריים:
לימודי כלכלה ומינהל - הכוללים קורסים כגון: מבוא לכלכלה, ניהול פיננסי, ניהול משאבי אנוש, יסודות השיווק, התנהגות אירגונית, תורת הצרכן, תמחיר וחשבונאות מינהלית ויסודות המימון.
לימודי מלונאות ותיירות - הכוללים קורסים כגון: ארגון ותפעול בתי מלון, ניהול אירועים ומסעדות, הקמת המלון, ניהול תעופתי וסוכני נסיעות, שיווק במלונאות ותיירות ומערכות מידע בניהול.
לימודי המזון והתזונה - הכוללים קורסים כגון: ניהול מערכות הזנה, תזונה ופיסיולוגיה, פרקים בדיאטטיקה, ייננות ותכנון מערכות מזון, תורת המזון ואמנות הבישול.
הכשרה מעשית - במקביל לתכנית הלימודים נדרשת הכשרה מעשית במשך כשישה חודשים בבתי מלון, מסעדות ועסקי תיירות אשר אושרו. הכשרה זו, יחד עם סיורים בבתי מלון וסדנאות רבות בהן נוטלים חלק בכירי המנהלים בתעשיית המלונאות והתיירות מאפשרים לתלמידים להכיר היטב את תחומי הפעילות המגוונים ולהשתלב בענף זה כבר במהלך לימודיהם