ביה"ס מכשיר בוגרים ומוסמכים במדעי התזונה המהווים תשתית אנושית למחקר והוראה אקדמיים בתחום התזונה ומשמשים כתזונאים במערכות הבריאות, שרותי הקהילה ובמוסדות מחקר. סגל ההוראה של ביה"ס מורכב ממומחים בתחומי התזונה הניסויית והקלינית.
נושאי הלימוד כוללים: השפעת תזונה על ביטוי גני, אנדוקרינולוגיה..
ביה"ס מכשיר בוגרים ומוסמכים במדעי התזונה המהווים תשתית אנושית למחקר והוראה אקדמיים בתחום התזונה ומשמשים כתזונאים במערכות הבריאות, שרותי הקהילה ובמוסדות מחקר. סגל ההוראה של ביה"ס מורכב ממומחים בתחומי התזונה הניסויית והקלינית.
נושאי הלימוד כוללים: השפעת תזונה על ביטוי גני, אנדוקרינולוגיה מולקולרית, הערכה תזונתית, אפידמיולוגיה של תזונה, השמנה והפרעות אכילה, השפעות תזונתיות בסרטן, דלקות והמערכת החיסונית וכן מנגנון פעולה של מרכיבי מזון שונים בבריאות ובחולי.