למי מיועדים הלימודים
הלימודים מיועדים לאנשים המעוניינים להשתלב בעבודה או לפתוח ולייעל עסק עצמאי בתחום הפטיסרי. במסגרת הקורס תרכשו את רזי המקצוע היפה הזה מן הבסיס, בין אם אתם חסרי ניסיון מקצועי קודם או קונדיטורים מתחילים המחפשים למסד את ידיעותיכם.
"בישולים" הינו אוטוריטה מקצועית..
למי מיועדים הלימודים
הלימודים מיועדים לאנשים המעוניינים להשתלב בעבודה או לפתוח ולייעל עסק עצמאי בתחום הפטיסרי. במסגרת הקורס תרכשו את רזי המקצוע היפה הזה מן הבסיס, בין אם אתם חסרי ניסיון מקצועי קודם או קונדיטורים מתחילים המחפשים למסד את ידיעותיכם.
"בישולים" הינו אוטוריטה מקצועית ללימודי קונדיטוריה עם ניסיון רב שנים בהכשרה איכותית של קונדיטורים ואופים. השעורים מועברים על ידי טובי הקונדיטורים והאופים בארץ. צוות המרצים והשפים של המגמה בראשותו של השף קונדיטור עמר זרניצקי דרומי, מעביר לסטודנטים את הידע הרב שצבר בקונדיטוריות המובילות בעולם.
תוכנית הלימוד האינטנסיבית של בית הספר מרכזת את כל הידע הדרוש כדי לפתח קריירה מצליחה בתחום הקונדיטוריה, במסלול לימוד מעשי hands-on בן שישה חודשים בלבד. הלימודים מתבצעים באופן פרטני בכיתות מועטות משתתפים ומאפשרים הטמעה איכותית והבנה מקיפה של החומר הנלמד.
בישולים הינו בית הספר לקונדיטוריה היחידי בארץ המפעיל שיטת לימוד פרטנית במסגרתה תתנסו בהכנת כל השלבים של המתכונים בעצמכם,. תוכנית הלימודים הפרטנית מאפשרת לכל סטודנט להתנסות וללמוד בקצב שלו תוך שהוא מקבל משוב איכותי, אישי ומקצועי בזמן אמת.
שותפות מקצועית עם חברת השוקולד הצרפתית ולרונה. במסגרת החתירה של בית הספר למצוינות וליישום סטנדרטים בין לאומיים גבוהים, חבר בית הספר לחברת השוקולד היוקרתית ולרונה. מעבר לגישה למוצרים באיכות שאין שני לה, נחשפים הסטודנטים לידע הטכני שמציעה החברה ולהדגמות של שפים בקנה מידה עולמי המגיעים לבית הספר מטעמה
כל הביקורות באתר הן של סטודנטים ובוגרים אמיתיים המזוהים
עם ת.ז, שם אמיתי ועברו תהליך אימות - זה הערך החשוב לנו ביותר באתר
ביקורות של בוגרים (2)
אנדראה ה. על קורסים / לימודי תעודה לימודי קונדיטוריה בישולים (12/02/2013)
סיים בשנת 2013
מדוע בחרתי במסלול זה
חיפשתי הסבת מקצוע, ממקצוע משעמם וסיזיפי, למקצוע שכל יום יביא לי אושר. שאוכל ליצור, לגוון, להכיר אנשים. כל אלו מצאתי בלימודי הקונדיטוריה, שמבחינתי הוא תחום חדש (לא גדלתי בין סירים).
האם המסלול עמד בציפיות
כיום הראיה שלי לתחום הרבה יותר מקצועית. אני מחפשת חומרי גלם חדשים שמעולם לא עבדתי איתם, שילובי טעמים שלא יכלתי לדמיין. את הטכניקות קיבלתי ב"בישולים", כעת אני יכולה לצלול לתוך העולם הזה.
מה רמת הלימודים
היה חסר לי טיפה יותר העמקה בנושא פרזנטציה והגשה.
העצה הכי טובה למתעניינים במסלול
לא לפחד. ללכת אחרי הלב, להעיז ולהתנסות ולשתף את השפים. הם שם כדי לעזור ולחזק במהלך הלימודים ואף אחרי תום הלימודים.