תוכנית הלימוד בקורס זה מבוססת על הבישול הצרפתי ומשלבת מגוון תכנים רלוונטיים למטבח המקומי והמערבי כמקובל בטובי בתי הספר לבישול בעולם. המסלול בן 23 מפגשים מבוסס על עבודה מעשית "Hand On" פרטנית.
ההרשמה למסלול Gourmet Basics מאפשרת למתלבטים שאינם בטוחים אם ברצונם לעסוק במקצוע ולמעוניינים..
תוכנית הלימוד בקורס זה מבוססת על הבישול הצרפתי ומשלבת מגוון תכנים רלוונטיים למטבח המקומי והמערבי כמקובל בטובי בתי הספר לבישול בעולם. המסלול בן 23 מפגשים מבוסס על עבודה מעשית "Hand On" פרטנית.
ההרשמה למסלול Gourmet Basics מאפשרת למתלבטים שאינם בטוחים אם ברצונם לעסוק במקצוע ולמעוניינים להעמיק את ידיעותיהם כתחביב רציני ולרכוש את יסודות הבישול ברמה המקצועית הגבוהה ביותר.
המעוניינים יכולים להמשיך מיד או בשלב מאוחר יותר להשלים את לימודיהם ולקבל תעודה מקצועית "Professional Chef" מטעם בית הספר.
הנרשמים לקורס זה זכאים להשתתף בקורס "מבחנות ומטרפות" מבוא לטכנולוגיית מזון ואפייה. ההשתתפות בקורס בן ה-11 מפגשים אינה כרוכה בתשלום נוסף.