במסגרת החשיבות שמעניק בית הספר לפיתוח דור העתיד של הקולינאריה הישראלית, החליטה הנהלת בישולים לעודד סטודנטים להרחיב את תחומי התמחותם על ידי מתן תנאים מיוחדים למעוניינים להתלמד בבישול ובפטיסרי כאחד.
מקצועות הבישול והפטיסרי הינם מקצועות משיקים, דומים ומשלימים, השף נתפס כרב אומן השולט בתחומי..
במסגרת החשיבות שמעניק בית הספר לפיתוח דור העתיד של הקולינאריה הישראלית, החליטה הנהלת בישולים לעודד סטודנטים להרחיב את תחומי התמחותם על ידי מתן תנאים מיוחדים למעוניינים להתלמד בבישול ובפטיסרי כאחד.
מקצועות הבישול והפטיסרי הינם מקצועות משיקים, דומים ומשלימים, השף נתפס כרב אומן השולט בתחומי הקולינאריה השונים בכללותם. בכדי להפוך למומחה קולינארי של ממש, מפעיל בית הספר מסלול הכשרה מיוחד - Culinary Master Diplôma – פרחי קולינאריה. זוהי התוכנית היחידה לפיתוח מנהיגות קולינארית בישראל.
במסגרת התוכנית עוברים התלמידים הכשרה מקצועית מקיפה הכוללת את קורסי Professional Chef ו Pastry Chefבמלואם. ההכשרה לה זוכים התלמידים במסלול זה מעניקה להם הבנה מעמיקה יותר ובכך משפרת את סיכוים להתפתח מקצועית ומסייעת להם בניהול קולינארי נכון של עסקיהם.
בסיום המסלול זכאי כל סטודנט לתעודת Culinary Master Diplôma – תעודת העל היוקרתית של בית הספר.