לראשונה בישראל מנוע חיפוש לימודים המאפשר לכם לדעת מה חושבים סטודנטים ובוגרים על התארים המעניינים אתכם
עמוד הבית > קורס קונדיטוריה קורסים / לימודי תעודה

קורס קונדיטוריה

6 ביקורות של סטודנטים ובוגרים 7 מסלולי לימוד

מסלולים בתחום קורס קונדיטוריה

בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה
לימודי קונדיטוריה קורסים / לימודי תעודה  בישולים
1 ביקורות סטודנטים 2 ביקורות בוגרים
ציון משוקלל: מה זה?
9.5
שביעות רצון מרמת הלימודים: מה זה?
9
מתוך ביקורת של בוגר - עדי ד. 12/02/2013

"למה בחרתי: חיפשתי הסבת מקצוע, ממקצוע משעמם וסיזיפי, למקצוע שכל יום יביא לי אושר. שאוכל ליצור, לגוון, להכיר אנשים. כל אלו מצאתי בלימודי הקונדיטוריה, שמבחינתי הוא תחום חדש (לא גדלתי בין סירים).
הציפיות: כיום הראיה שלי לתחום הרבה יותר מקצועית. אני מחפשת חומרי גלם חדשים שמעולם לא עבדתי איתם, שילובי טעמים שלא יכלתי לדמיין. את הטכניקות קיבלתי ב"בישולים", כעת אני יכולה לצלול לתוך העולם הזה.
רמת לימודים: היה חסר לי טיפה יותר העמקה בנושא פרזנטציה והגשה.
טיפ כללי: לא לפחד. ללכת אחרי הלב, להעיז ולהתנסות ולשתף את השפים. הם שם כדי לעזור ולחזק במהלך הלימודים ואף אחרי תום הלימודים."

ציון משוקלל: מה זה?
9.1
שביעות רצון מרמת הלימודים: מה זה?
9
מתוך ביקורת של סטודנט - מוריה ל. 20/12/2011

""

מכללת השף
קורס קונדיטוריה קורסים / לימודי תעודה  מכללת השף
0 ביקורות סטודנטים 1 ביקורות בוגרים
ציון משוקלל: מה זה?
9
שביעות רצון מרמת הלימודים: מה זה?
7
מתוך ביקורת של בוגר - עדי א. 26/06/2014

"למה בחרתי: אני מאוד מתעניינת בקונדיטוריה ורציתי להפוך תחביב למקצוע תוך למידה מקצועית. למדתי בסניף באר שבע כי הוא קרוב למקום מגוריי.
הציפיות: באמת למדתי דברים חדשים אך הרגשתי שלא הגעתי לרמה המקצועית הנדרשת. החומרי גלם שעבדנו איתם היו מאוד דלים, חומר עיוני מאוד שטחי ובכללי היתה הרגשה של קורס חובבני ולא מקצועי.
רמת לימודים: קורס חובבני בלבד. מעולה לאמהות או אנשי\נשות קריירה שרוצים להרחיב אופקים, טוב גם לאנשים שעובדים במקצוע ומחפשים תעודה.
טיפ כללי: קונדיטוריה היא מקצוע נפלא ומתגמל ואם רוצים להיות מקצועיים עם ידע נרחב שווה לשלם את סכום הכסף הגבוה ואפילו לנסוע פעמיים בשבוע למרכז\צפון בשביל ללמוד בבית ספר גבוה, גם אם רוצים קונדיטוריה רק כתחביב. לא לוותר על הסטאז'! הסטאז' הוא החלק הכי חשוב בלימודים וכדי לבחור טוב איפה לעשות אותו."

לא קיימות ביקורות על התואר. סיימת את המסלול? לומד בו כרגע - ספר לנו וזכה באייפד 2

במסגרת החשיבות שמעניק בית הספר לפיתוח דור העתיד של הקולינאריה הישראלית, החליטה הנהלת בישולים לעודד סטודנטים להרחיב את תחומי התמחותם על ידי מתן תנאים מיוחדים למעוניינים להתלמד בבישול ובפטיסרי כאחד. מקצועות הבישול והפטיסרי הינם מקצועות משיקים, דומים ומשלימים, השף נתפס כרב אומן השולט בתחומי..

לא קיימות ביקורות על התואר. סיימת את המסלול? לומד בו כרגע - ספר לנו וזכה באייפד 2

תוכנית הלימוד בקורס זה מבוססת על הפטיסרי הצרפתי ומשלבת מגוון תכנים רלוונטיים לקונדיטוריה המקומית והמערבית כמקובל בטובי בתי הספר לקונדיטוריה בעולם. המסלול בן 23 מפגשים מבוסס על עבודה מעשית "hand on" פרטנית. ההרשמה ל Pastry Basics מאפשרת למתלבטים שאינם בטוחים אם ברצונם לעסוק במקצוע..

לא קיימות ביקורות על התואר. סיימת את המסלול? לומד בו כרגע - ספר לנו וזכה באייפד 2

קורס לימודי קונדטוריה GRAND PATISSERIE מכשיר את בוגריו לעבודה בקונדטוריות, מסעדות ובתי מלון המומחים שלנו ממתינים לפגוש אתכם, להקשיב, להבין ולעזור לכם לבחור את הקורס המתאים ביותר (ללא כל התחייבות מצידכם).

לא קיימות ביקורות על התואר. סיימת את המסלול? לומד בו כרגע - ספר לנו וזכה באייפד 2

להקנות לתלמיד מיומנויות בענף הקונדיטאות ולפתח מודעות לאיפיונים המרכזיים של תפקיד הקונדיטור וחשיבותו במשק בכלל ובענף ההארחה בפרט. כמו כן להכשירו כקונדיטור בבית המלון, מסעדות, בתי הארחה וקונדיטוריות פרטיות.

קורס קונדיטוריה

קונדיטוריה הינו ענף אשר עוסק בדברי מאפה מתוקים ומנות אחרונות ובארץ תחום זה התפתח מאוד לאחרונה עם מגוון של תוכניות בישול ומאפה, תחרויות שונות ועוד, אנשים רבים מוצאים את מקומם בלימודי קורס קונדיטוריה הן כתחביב והן כמחשבה לעיסוק מרכזי ופרנסה. האפייה נהייתה אומנות בפני עצמה וניתן בהחלט לראות גם סגנונות אישיים והתמחויות שונות בין השפים וקונדיטורים השונים במסעדות ובתי-קפה.
 
רקע החוג
קורס קונדיטוריה מכשיר קונדיטורים לאפייה מקצועית וכולל ידע עיוני רב כמו גם התנסות מעשית בקבוצות קטנות למיצוי הפוטנציאל המלא של התלמיד וללמידה יעילה ככל שניתן. הקורס הינו לכל חובבי האפייה באשר הם ומקנה את מיטב הכלים לקבלת מטעמים הן במטבח הביתי או ברמה מקצועית יותר. קורס קונדיטוריה מלמד שיטות עבודה מגוונות ויעילות לצד טכניקות מקצועיות, ישנו לימוד והכרה של מתכוני יסוד חשובים וכן לומדים בו כיצד להתאים את המאכלים השונים לצרכי המטבח המשתנים.
 
האם זה מתאים לי?
קורס קונדיטוריה מתאים לכל המעוניינים להשתלב בתחום של אפייה וקונדיטוריה מקצועית בשוק העבודה או גם מתאים עבור מי שמעוניין להרחיב את אופקיו בנושא אפייה, מנות אחרונות ומתוקים גם למטבח הביתי ולהעשרת תחביב זה. כך בעצם, קורס זה מתאים בעצם לכל אחד ואחד אשר יש לו התעניינות באפייה ומתוקים והוא לאחר מכן יבחר מה לעשות עם הידע אשר צבר בקורס ולאיזה כיוון לנתב זאת.
 
יתרונות וחסרונות
יתרונות קורס קונדיטוריה הינם כי הם מספקים ידע ומקצועיות רבה הן למי שמעוניין להמשיך בתחום כפרנסה ובאופן מקצועי או למי שמעתה ישמח יותר את משפחתו וחבריו במטעמים משגעים וטעימים ביותר. מדובר במקצוע מבוקש לאחרונה בישראל ולכן כל מי שמסיים קורס קונדיטוריה מקצועי יוכל להשתלב בבתי-קפה, מסעדות, בתי מלון, קייטרינג ועוד בתחום זה אשר הינו מאוד מספק, מעניין, מתגמל וטעים במיוחד.
 
החסרונות הינם כי מדובר בתחום מאוד תחרותי ומקומות מסויימים ידרשו ניסיון קודם בעבודה על מנת להעסיק אתכם. תוכלו לפתוח עסק עצמאי משלכם אך יש לזכור כי ייתכן וייקח קצת זמן, משאבים וכסף עד שתזכרו להכרה ולשגשוג ולכן כמה שהתחום מעניין ומעשיר הוא אינו קל בתחילת הדרך.
 
מה לומדים בקורס?
קורסי קונדיטוריה ניתן לחלק באופן גס ל-2 סוגים: ישנו קורס קונדיטוריה לאנשים אשר מעוניינים לעבוד עם סוגים שונים של בצק וכן להתמחות עם סוגי קינוחים שונים וישנו קורס קונדיטוריה לאנשים אשר מעוניינים להמשיך עם התחום באופן מקצועי. בשני הקורסים נלמדים תכנים רבים ומעשירים ביניהם בצק פריך מלוח (מאפים וקישים), בצק פריך מתוק, עוגיות במגוון טעמים, עוגות בחושות שונות, מאפינס ועוגיות, עוגות וקינוחי גבינה, בסיסים למנות אחרונות, קישוטים, הכנת מוסים, קראנצ'ים, בצק שמרים, הכנת מוסים, התנסות בפיסול בבצק סוכר, עיצוב מנות וקינוחים, שיטות אפייה, שיטות זילוף ועוד.
 
סיימתי עם הקורס, מה עכשיו?
בוגרי קורס קונדיטוריה יכולים להשתלב במגוון של מקומות תעסוקה אשר עוסקים בתחום הקינוחים, מנות אחרונות והסעדה. כך ניתן להשתלב בבתי-מלון, מסעדות, בתי-קפה, קונדיטוריות שונות, קייטרינג או לפתוח עסק עצמאי לקינוחים, מתוקים ומנות אחרונות.
 
שכר
בתחילת הדרך השכר לא צפוי להיות גבוה במיוחד וכמובן הכל תלוי היכן אתם עובדים ואת מי אתם משרתים בין אם אתם עצמאיים או שכירים. לרוב קונדיטורים צפויים להרוויח כ-7,000-5,000 ש"ח בחודש אך בעלי עסקים פרטיים אשר התפרסמו במטעמיהם יכולים להרוויח אף יותר. שכר של ניהול קונדיטוריה ועבודה מול לקוחות שונים יכול להגיע גם ל-12,000 ש"ח בחודש, מנהל מטבח ואחראי על בניית תפריטים חדשים יכול להשתכר כ-12,000 ש"ח בחודש ולמרחיקי לכת ומתקדמים עד כדי לימודי שף יכולים להרוויח גם עד 30,000 ש"ח בחודש.

כל הזכויות שמורות לאתר הסטודנט © 2024