אנדראה ה. 12/02/2013
בוגר קורסים / לימודי תעודה לימודי קונדיטוריה בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה
מסלול לימודים
מדוע בחרת את המסלול?
חיפשתי הסבת מקצוע, ממקצוע משעמם וסיזיפי, למקצוע שכל יום יביא לי אושר. שאוכל ליצור, לגוון, להכיר אנשים. כל אלו מצאתי בלימודי הקונדיטוריה, שמבחינתי הוא תחום חדש (לא גדלתי בין סירים).
האם אתה מרגיש שהמסלול ענה על הציפיות שלך?
ענה בצורה מלאה
כיום הראיה שלי לתחום הרבה יותר מקצועית. אני מחפשת חומרי גלם חדשים שמעולם לא עבדתי איתם, שילובי טעמים שלא יכלתי לדמיין. את הטכניקות קיבלתי ב"בישולים", כעת אני יכולה לצלול לתוך העולם הזה.
על איזה קורס/מרצה היית ממליץ?
לימודי פטיסרי
מה דעתך על רמת המרצים - (מקצועיות, יחס אישי, נגישות לסטודנטים)?
10
כל מרצה היה שם בשבילנו. גם ברמה האישית וגם ברמה הפדגוגית. כולם עבדו ב"תעשיה" ובעלי ניסיון וזה הורגש בכל שלב ושלב של הלימוד.
מהי רמת הלימודים בחוג - (רמת מתרגלים, שעורי עזר, תרגולים, כמות סטודנטים בהרצאה וכו')?
9
היה חסר לי טיפה יותר העמקה בנושא פרזנטציה והגשה.
הטיפ של אנדראה ה.
לא לפחד. ללכת אחרי הלב, להעיז ולהתנסות ולשתף את השפים. הם שם כדי לעזור ולחזק במהלך הלימודים ואף אחרי תום הלימודים.