לראשונה בישראל מנוע חיפוש לימודים המאפשר לכם לדעת מה חושבים סטודנטים ובוגרים על התארים המעניינים אתכם
עמוד הבית > בישולים

בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה

3 ביקורות של סטודנטים ובוגרים על 6 מסלולי לימוד


"בישולים" נוסד לפני 13 שנה וחרט על דיגלו מטרת עליונה: ליצור מוסד לימודים קולינארי שמשלב לימוד טכניקות צרפתיות קלאסיות לצד החדשנות והיצירתיות שמאפיינות את המטבח העולמי העכשווי כל זאת במסלול הכשרה מעשי מרוכז.



על ראשוני השפים..
קרא עוד
מסלולים שבדקנו - בישולים
כל הביקורות באתר הן של סטודנטים ובוגרים אמיתיים המזוהים
עם ת.ז, שם אמיתי ועברו תהליך אימות - זה הערך החשוב לנו ביותר באתר
לימודי קונדיטוריה קורסים / לימודי תעודה
1 ביקורות של סטודנטים 2 ביקורות של בוגרים
ציון משוקלל: מה זה?
9.5
שביעות רצון מרמת הלימודים: מה זה?
9
מתוך ביקורת של בוגר - עדי ד.   12/02/2013

"למה בחרתי: חיפשתי הסבת מקצוע, ממקצוע משעמם וסיזיפי, למקצוע שכל יום יביא לי אושר. שאוכל ליצור, לגוון, להכיר אנשים. כל אלו מצאתי בלימודי הקונדיטוריה, שמבחינתי הוא תחום חדש (לא גדלתי בין סירים).
הציפיות: כיום הראיה שלי לתחום הרבה יותר מקצועית. אני מחפשת חומרי גלם חדשים שמעולם לא עבדתי איתם, שילובי טעמים שלא יכלתי לדמיין. את הטכניקות קיבלתי ב"בישולים", כעת אני יכולה לצלול לתוך העולם הזה.
רמת לימודים: היה חסר לי טיפה יותר העמקה בנושא פרזנטציה והגשה.
טיפ כללי: לא לפחד. ללכת אחרי הלב, להעיז ולהתנסות ולשתף את השפים. הם שם כדי לעזור ולחזק במהלך הלימודים ואף אחרי תום הלימודים."

בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה - מסלולים נוספים

מה חושבים סטודנטים ובוגרים על בישולים
3 ביקורות של סטודנטים ובוגרים
6 מסלולי לימוד
דירוג כללי של רמת המסלול לעומת ציפיות
100% ענה בצורה מלאה
% הבוגרים המועסקים בתחומם:
0%
רמת הלימודים: (9/10)
דירוג כללי: 9.5
אשמח לקבל פרטים ומידע נוסף אודות בישולים
שם
טלפון
אימייל
עיר
מאשר את התקנון וקבלת חומר פרסומי
שלח
או התקשרו למוקד ייעוץ בכל שאלה ונשמח לעזור

072-330-1000
כל הזכויות שמורות לאתר הסטודנט © 2024