עדי ד. 12/02/2013
סטודנט קורסים / לימודי תעודה לימודי קונדיטוריה בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה
מסלול לימודים
מדוע בחרת את המסלול?
המסלול ענה בצורה הטובה ביותר על מה שחיפשתי
האם היה קשה להתקבל למסלול? האם עשית מכינה?
לא
האם אתה מרגיש שהמסלול ענה על הציפיות שלך?
ענה בצורה מלאה
ענה בצורה מלאה
על איזה קורס/מרצה היית ממליץ?
פטיסרי
על איזה קורס/מרצה לא היית ממליץ?
1
מה דעתך על רמת המרצים - (מקצועיות, יחס אישי, נגישות לסטודנטים)?
10
מרצים מקצועיים ביותר, אדיבים וזמינים
מהי רמת הלימודים בחוג - (רמת מתרגלים, שעורי עזר, תרגולים, כמות סטודנטים בהרצאה וכו')?
מה חסר לך בתואר?
הרחבת נושאים
נקודה אחת חזקה ונקודה אחת לשיפור
נקודה חזקה: חומרים משובחים וידע נרחב של המרצים
נקודה לשיפור: העמקה בנושאים מסוימים
הטיפ של עדי ד.
בדקתי מקומות רבים ובישולים נראה לי הכי מקצועי