תוכנית הלימוד בקורס זה מבוססת על הפטיסרי הצרפתי ומשלבת מגוון תכנים רלוונטיים לקונדיטוריה המקומית והמערבית כמקובל בטובי בתי הספר לקונדיטוריה בעולם. המסלול בן 23 מפגשים מבוסס על עבודה מעשית "hand on" פרטנית.
ההרשמה ל Pastry Basics מאפשרת למתלבטים שאינם בטוחים אם ברצונם לעסוק במקצוע..
תוכנית הלימוד בקורס זה מבוססת על הפטיסרי הצרפתי ומשלבת מגוון תכנים רלוונטיים לקונדיטוריה המקומית והמערבית כמקובל בטובי בתי הספר לקונדיטוריה בעולם. המסלול בן 23 מפגשים מבוסס על עבודה מעשית "hand on" פרטנית.
ההרשמה ל Pastry Basics מאפשרת למתלבטים שאינם בטוחים אם ברצונם לעסוק במקצוע ולמעוניינים להעמיק את ידיעותיהם כתחביב רציני או כבסיס לעסק מהבית, לרכוש את יסודות הקונדיטוריה ברמה המקצועית הגבוהה ביותר.
המעוניינים יכולים להמשיך מיד או בשלב מאוחר יותר להשלים את לימודיהם ולקבל תעודת קונדיטור מקצועית "Pastry Chef" מטעם בית הספר.
הנרשמים לקורס זה זכאים להשתתף בקורס "מבחנות ומטרפות" מבוא לטכנולוגיית מזון ואפייה. ההשתתפות בקורס בן ה-11 מפגשים אינה כרוכה בתשלום נוסף.