"למה בחרתי: כישרון לאמנות יש לי מגיל צעיר, בתחילה יישמתי זאת בהתנדבות במועדונים שונים ובהמשך החלטתי ללמוד תחום זה על מנת לעסוק בזה באופן רציני יותר עם הכשרה.
הציפיות: רק בצורה חלקית משום שאין ביקוש גדול למדריכות באמנות
רמת לימודים: תחושה כללית, ובעיקר משום שקשה למצוא תעסוקה במקצוע זה
טיפ כללי: אין הרבה עבודה בזה ולכן כדאי לבחור יותר פרקטי שיש בו יותר תעסוקה"
מטרת הקורס רכישת מיומנויות וטכניקות לניהול מוצלח של משא ומתן בשאיפה ל"סגירה" מוצלחת. הקורס מתקיים בתמכונת סדנאתית המבוססת על טכניקות למידה התנסותיות, דיונים קבוצתיים, משחקי תפקיד והדמיה, ניתוח אירועים והרצאות משתפות. נושאי לימוד עיקריים - שיקולים בבחירת סגנון המשא ומתן, זיהוי סגנונונ..
מטרת הקורס הקניית טכניקות וכלים להעברת הרצאה ו/או מצגת מנצחת. הקורס מתקיים בתמכונת סדנאתית המבוססת על טכניקות למידה התנסותיות, דיונים קבוצתיים, משחקי תפקיד והדמיה, ניתוח אירועים והרצאות משתפות. נושאי לימוד עיקריים - תכנון ובניית הרצאה מנצחת. - בניית מצגת אפקטיבית ומרתקת. - השימוש בתדמית, שפת..
קורס המיועד ליזמים ולבעלי עסקים המקנה ידע יישומי הדרוש לניהול נכון של עסק מבחינה שיווקית ופיננסית. בקורס מושם דגש על עקרונות חשיבה עסקית ושיווקית, התנהלות מול הרשויות, היבטים משפטיים ועוד. צוות המרצים מורכב מאנשי מקצוע מומחים בתחומם. ייחודו של קורס זה הוא בהקניית כלים אפקטיביים הדרושים להקמת עסק..
נושאי לימוד עיקריים * גיבוש החלום העיסקי * ניהול פיננסי * אסטרטגיה שיווקית * ההיבט המשפטי בהקמת עסק עצמאי * תקשורת בין אישית * התנהגות עיסקית ומצוינות בשירות * ביטוח אישי ועיסקי * עבודה מול רשויות המס * אמנות המכירה * הצעות עבודה ומענה למכרזים *..
תוך פיתוח חשיבה יצירתית ויכולות שיווק ומכירה. • הקורס מיועד למי שמעוניינים להשתלב בתחום האירועים, ולמי שכבר עוסקים בתחום ללא הכשרה מסודרת. תוכנית הלימודים • הדרכה מקצועית, סיורים, תצפיות, סטאז' ופרוייקט - גמר. • 190 שעות אקדמיות ב-44 מפגשים. • 30 שעות התמחות..
• הקורס מקנה ידע מקצועי-ניהולי וכלים יישומיים נדרשים לתהליך הקמת מסעדה או בית-קפה ולניהולם היעיל. • הקורס מיועד ליזמים, למנהלי מסעדות השואפים לשפר את המוצר שברשותם ולעוסקים בתחום המזון המעוניינים בפיתוח וקידום אישי. תוכנית הלימודים • הדרכה עיונית, סיורים מקצועיים ובניית..
• הקורס מכשיר את בוגריו לעסוק בניהול משק בענף האירוח, הדיור המוגן והאישפוז. • הקורס מיועד לעובדים בענף המשק המעוניינים לרכוש ידע בתחום לצרכי קידום מקצועי, ולעוסקים בענפים אחרים ומעוניינים בהסבה מקצועית. תוכנית הלימודים • הדרכה בניהול משק מוסדי (בתי-מלון, פנימיות, מרכזים..
מטרת הקורס היא ניהול עסק קטן בסביבה תחרותית. נושאי לימוד עיקריים * הניהול הפיננסי (עבודה מול בנק, תזרים מזומים, הכרות עם קרנות סיוע) * שיווק ומכירות * גיוס ושימור לקוחות * התנהגות עיסקית * היחסים בין העצמאי לשלטונות המס (מע"מ, מס הכנסה) * דיני עבודה * ..
ההצלחה בהיבט המקצועי והאישי נובעת משילוב נכון בין הכישורים האישיים למיומנויות הנדרשות למיצוי הכישורים. מטרת הקורס היא הקניית כלים ומיומנויות לצמיחה והעצמה תוך מימוש הפוטנציאל האישי.
ההתפתחויות, ההתמודדויות העסקיות והחידושים בתחום הניהול העסקי מעמידה אתגר ניהולי המחייב הרחבת ידע והתמקצעות בענפי הניהול השונים. התמחות זו בתחום הפיננסיים והמשפטים נועדה להקנות ידע תיאורטי מעמיק בשילוב כלים מעשיים ויישומיים על מנת לתמוך, להכשיר ולהוביל את המנהל בתהליכי קבלת ההחלטות על סמך שיקולים..
מטרת הקורס רכישת טכניקות וכלים מתחום מדעי ההנתהגות לשיפור ההתמודדות עם תופעות לחץ ושחיקה. הקורס מתקיים בתמכונת סדנאתית המבוססת על טכניקות למידה התנסותיות, דיונים קבוצתיים, משחקי תפקיד והדמיה, ניתוח אירועים והרצאות משתפות. נושאי לימוד עיקריים - גורמי לחץ חוץ ארגוניים / פנים ארגוניים / פרטיים. -..
הקניית יסודות מתחומי הפסיכולוגיה החברתית והסוציולוגיה להבנת התנהגותם של אנשים בארגונים וההשלכות המעשיות.
מטרת הקורס העברת מסר בבהירות ובנחישות לקידום מטרות מעביר המסר והארגון. הקורס מתקיים בתמכונת סדנאתית המבוססת על טכניקות למידה התנסותיות, דיונים קבוצתיים, משחקי תפקיד והדמיה, ניתוח אירועים והרצאות משתפות. נושאי לימוד עיקריים - גישה אסרטיבית מהי? - המרכיב הרגשי של אסרטיביות, פיתוח מודעות רגשית. -..
הקמת עסק בישראל כרוכה ברכישת ידע בסיסי ובהכרת הפעולות הפרוצדוראליות שנדרשות על-פי החוק, החל בבקשת רישיון להפעלת עסק, וכלה בקשר עם מס הכנסה, ביטוח לאומי, עירייה ועוד. בנוסף לכך, על מנת להצליח, לא מספיק להקים עסק, צריך גם להכין לו תוכנית עסקית מתאימה ולשווק
להקנות לבוגר חינוך וידע מקצועי רב תחומי, בתחומים המרכזיים שבמלון: ייצור מזון, מסעדנות ואירוח, קבלה, משק ותחזוקה, תוך עבודה מעשית , וזאת על מנת שיוכל למלא תפקידים ניהוליים ומגוונים במלון.
מטרת הקורס הקניית טכניקות וכלים לפיתוח מיומנויות התנהגותיות ההופכות את המנהל למנהיג. הקורס מתקיים במתכונת סדנאתית המבוססת על טכניקות למידה התנסותיות, דיונים קבוצתיים, משחקי תפקיד הדמיה, ניתוח אירועים והרצאות משתפות. נושאי לימוד עיקריים - עיצוב תפקידי מנהיגות בארגון ובקהילה. - הקניית מיומנויות -..
ההתפתחויות, ההתמודדויות העסקיות והחידושים בכל תחומי החיים מעמידים בפני המנהל אתגר ניהולי אשר מחייב הרחבת אופקים מתמדת בתחומי הניהול השונים. רכישת בסיס איתן במיומנויות ניהוליות עדכניות והקניית כלים יישומיים הם חיוניים להצלחה בקריירה העסקית ולהצלחת הארגון. על מנת להתמודד עם הדרישות המורכבות של התפקיד..
מטרות קורס מנהלים בכירים: * יצירת בסיס להעצמה אישית ופיתוח יכולות הנהגה, הובלה והשפעה * פיתוח אישי, העמקה והרחבה של המיומנויות והכלים הניהוליים העומדים לרשות המנהל. קהל היעד של קורס מנהלים בכירים: קורס מנהלים בכירים מיועד למנהלים ותיקים שעברו הכשרה ניהולית פורמלית, בעלי מחויבות גבוהה..
תוכנית קורס ניהול והפקת אירועים: תיאוריה * הרצאות מלוות במצגות והמחשות * תרגולים וסימולציות בזמן אמת פרקטיקה * 3 סיורים מקצועיים (מקומות לא קונבנציונליים להפקת אירועים, מולטימדיה ותאורה; סיורים במטבחי קייטרינג מובילים, אצל ספקי ציוד לאירועים, וכן בגני אירועים ייחודיים * חוויית..
תוכנית הלימודים ניהול מזון ומשקאות ומסעדות מאפשרת לימודי התמחות ברמה גבוהה במקצועות מסעדנות משקאות ואומנות הבישול בהיבט מקצועי רחב.
בקורס מקצועי של 6 חודשים בלבד תלמד מקצוע מתקדם ומבוקש ותוכל להשתלב כמחסנאי ממוחשב ואפילו כמנהל מערכות מחסן ממוחשבות באחד מאלפי המחסנים בארץ.
ליבת כל ארגון עסקי הינה תחום המכירות. זמן, אנרגיה ומשאבים עצומים מושקעים על מנת להשביח תחום זה שעשוי להבטיח הצלחה עסקית. התהפוכות הפוקדות את השוק העסקי בתקופה זו מובילות ארגונים להכרה בצורך בפתרונות יצירתיים, ועם זאת ישימים, אפקטיביים וממוקדים, בתחום ניהול המכירות. שימור לקוחות, הנעת עובדים..
הקניית ידע מקצועי בניהול משק והכשרה לתפקידי ניהול בדרגי ביניים ומעלה במוסדות ובארגונים כגון: בתי מלון,בתי אבות,פנימיות ,מעונות,כפרי ילדים,מרכזי מסחר,בתי אירוח לסוגיהם,אכסניות וכד'.
בארגונים רבים, פעילויות לקידום מטרות הארגון מנוהלות היום במתווה של פרויקט. על פי מחקרים רבים בתחום, הגורם העיקרי כיום להצלחת או כישלון פרויקט הינו הידע שיש למנהל הפרויקט -"כיצד לנהל נכון פרויקט?". ממנהל הפרויקט נדרשים יכולת ניהולית, מציאת פתרונות יצירתיים , הבנה מעמיקה של צרכי הארגון..
כל פירמה בכל ענף ובכל מקום בעולם שואבת את החיוניות שלה מן הסביבה העסקית בה היא פועלת. ניהול השיווק של פירמה בשוק הישראלי הפך לתפקיד בכיר ומאתגר הדורש ידע נרחב, עיוני ומעשי, בצד יכולת אישית גבוהה לצורך אפיון ותכנון אסטרטגי של מהלכים ותכניות שיווקיות, ניהולן ובקרתן ולשם השגת מטרות הפירמה. במסגרת קורס..
ניהול בסיסיות הקשורות לניהול עצמי ולניהול כפיפים. קורס פיתוח מיומנויות ניהול מקנה טכניקות מעשיות ועדכניות בתחום הניהול המאפשרות למנהל המתחיל התאקלמות מהירה בתפקיד תוך צמיחה אישית ומקצועית ומתן תפוקה גבוהה לארגון. מטרות קורס פיתוח מיומנויות ניהול: הקניית מושגים, גישות וטכניקות בניהול המותאמים..
מטרת הקורס הבנת תהליך היווצרות הקונפליקט והשלבים בהתפתחותו תוך רכישת מיומנויות לאבחון וטכניקות לפתרונות. הקורס מתקיים בתמכונת סדנאתית המבוססת על טכניקות למידה התנסותיות, דיונים קבוצתיים, משחקי תפקיד והדמיה, ניתוח אירועים והרצאות משתפות. נושאי לימוד עיקריים - מהו קונפליקט וגורמי הקונפליקט. -..
הקנית ידע מעמיק בתחום הרכש והלוגיסטיקה, תפישות מתקדמות בניהול שרשרת האספקה, רכש וקניינות, ניהול ובחירת ספקים, סחר בינלאומי, שיטות הובלה והפצה.