• הקורס מקנה ידע מקצועי-ניהולי וכלים יישומיים נדרשים לתהליך הקמת מסעדה או
בית-קפה ולניהולם היעיל.
• הקורס מיועד ליזמים, למנהלי מסעדות השואפים לשפר את המוצר שברשותם
ולעוסקים בתחום המזון המעוניינים בפיתוח וקידום אישי.
תוכנית הלימודים
• הדרכה עיונית, סיורים מקצועיים ובניית..
• הקורס מקנה ידע מקצועי-ניהולי וכלים יישומיים נדרשים לתהליך הקמת מסעדה או
בית-קפה ולניהולם היעיל.
• הקורס מיועד ליזמים, למנהלי מסעדות השואפים לשפר את המוצר שברשותם
ולעוסקים בתחום המזון המעוניינים בפיתוח וקידום אישי.
תוכנית הלימודים
• הדרכה עיונית, סיורים מקצועיים ובניית תוכנית עסקית להקמת מסעדה.
• 221 שעות אקדמיות ב- 55 מפגשים.
מנושאי הלימוד:
• יזמות עסקית
• שיווק ומכירות
• תכנון מטבחים
• עיצוב מסעדות
• קניינות מזון
• דיני עסקים. . .
תעודת גמר
למסיימי הקורס תוענק תעודת גמר מטעם "תדמור"