המסלול המוצע הוא מסלול המיועד לסטודנטים ולסטודנטיות שסיימו את לימודי התואר הראשון בהצטיינות ואשר מגלים יכולת ללימודים רחבי אופקים. יחד עם זאת, המסלול פתוח גם לסטודנטים וסטודנטיות מצטיינים שכבר סיימו לימודי תואר שני עם תזה באחת הדיסציפלינות ומבקשים להשתלם בלימודי פרשנות ללא כתיבת תזה נוספת. לבוגרי..
המסלול המוצע הוא מסלול המיועד לסטודנטים ולסטודנטיות שסיימו את לימודי התואר הראשון בהצטיינות ואשר מגלים יכולת ללימודים רחבי אופקים. יחד עם זאת, המסלול פתוח גם לסטודנטים וסטודנטיות מצטיינים שכבר סיימו לימודי תואר שני עם תזה באחת הדיסציפלינות ומבקשים להשתלם בלימודי פרשנות ללא כתיבת תזה נוספת. לבוגרי תואר שני מחקרי בפסיכולוגיה, פסיכיאטריה או עבודה סוציאלית מוצע מסלול מיוחד לדוקטורט בפסיכואנליזה ופרשנות.
המסלול מוצע לתלמידי תואר שני ושלישי בלבד. זאת בהתבסס על ההנחה שלימוד בין-תחומי יהיה משמעותי ואפקטיבי רק לסטודנט/ית שלמד/ה דיסציפלינה אחת או שתיים ביסודיות בלימודי תואר ראשון. השילוב של סטודנטים הבאים למסלול כאשר באמתחתם החשיבה והידע מתחום אחד הוא בסיס חשוב לעצם הפעולה הבין-תחומית
התוכנית המוצעת כוללת 25 שעות שנתיות של קורסי חובה וקורסי רשות. בנוסף לכך קיימת חובת השתתפות בסמינר מורים ותלמידים. מכסת השעות החריגה משקפת את העובדה שמדובר בלימודים בין-תחומיים המחייבים התפרסות רחבה על קשת נושאים.
סטודנטים/יות בעלי תואר שני עם תזה בתחומים משיקים יכולים להירשם ישירות לתואר שלישי, החל משנת הלימודים תשס"ח.
סטודנטים/יות שסיימו תואר שני במסגרת התוכנית ללימודי פרשנות או הלומדים במסלול משולב, יחויבו במהלך לימודי הדוקטורט בשלושה קורסים שנתיים.