התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק הישראלי.
סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע מובילים..
התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק הישראלי.
סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינאריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינאריה בעולם
כל הביקורות באתר הן של סטודנטים ובוגרים אמיתיים המזוהים
עם ת.ז, שם אמיתי ועברו תהליך אימות - זה הערך החשוב לנו ביותר באתר
ביקורות של בוגרים (1)
עדי א. על קורסים / לימודי תעודה קורס קונדיטוריה מכללת השף (26/06/2014)
סיים בשנת 2013
מדוע בחרתי במסלול זה
אני מאוד מתעניינת בקונדיטוריה ורציתי להפוך תחביב למקצוע תוך למידה מקצועית. למדתי בסניף באר שבע כי הוא קרוב למקום מגוריי.
האם המסלול עמד בציפיות
באמת למדתי דברים חדשים אך הרגשתי שלא הגעתי לרמה המקצועית הנדרשת. החומרי גלם שעבדנו איתם היו מאוד דלים, חומר עיוני מאוד שטחי ובכללי היתה הרגשה של קורס חובבני ולא מקצועי.
מה רמת הלימודים
קורס חובבני בלבד. מעולה לאמהות או אנשי\נשות קריירה שרוצים להרחיב אופקים, טוב גם לאנשים שעובדים במקצוע ומחפשים תעודה.
העצה הכי טובה למתעניינים במסלול
קונדיטוריה היא מקצוע נפלא ומתגמל ואם רוצים להיות מקצועיים עם ידע נרחב שווה לשלם את סכום הכסף הגבוה ואפילו לנסוע פעמיים בשבוע למרכז\צפון בשביל ללמוד בבית ספר גבוה, גם אם רוצים קונדיטוריה רק כתחביב. לא לוותר על הסטאז'! הסטאז' הוא החלק הכי חשוב בלימודים וכדי לבחור טוב איפה לעשות אותו.