"למה בחרתי: אני מאוד מתעניינת בקונדיטוריה ורציתי להפוך תחביב למקצוע תוך למידה מקצועית. למדתי בסניף באר שבע כי הוא קרוב למקום מגוריי.הציפיות: באמת למדתי דברים חדשים אך הרגשתי שלא הגעתי לרמה המקצועית הנדרשת. החומרי גלם שעבדנו איתם היו מאוד דלים, חומר עיוני מאוד שטחי ובכללי היתה הרגשה של קורס חובבני ולא מקצועי.רמת לימודים: קורס חובבני בלבד. מעולה לאמהות או אנשי\נשות קריירה שרוצים להרחיב אופקים, טוב גם לאנשים שעובדים במקצוע ומחפשים תעודה.טיפ כללי: קונדיטוריה היא מקצוע נפלא ומתגמל ואם רוצים להיות מקצועיים עם ידע נרחב שווה לשלם את סכום הכסף הגבוה ואפילו לנסוע פעמיים בשבוע למרכז\צפון בשביל ללמוד בבית ספר גבוה, גם אם רוצים קונדיטוריה רק כתחביב. לא לוותר על הסטאז'! הסטאז' הוא החלק הכי חשוב בלימודים וכדי לבחור טוב איפה לעשות אותו."