מספר שטחי השתלמות בפקולטה מתאימים גם לסטודנטים בוגרי הפקולטות למדעים - מתמטיקה, פיסיקה, מדעי המחשב ובוגרי פקולטות הנדסיות שאינם בוגרי הנדסת חשמל או הנדסת מחשבים. סטודנט בעל הישגים גבוהים במסלול ארבע-שנתי יכול להשתלם לקראת התואר "מגיסטר למדעים" כאשר דרישות ההשלמה הן מקצועות של הפקולטה..
מספר שטחי השתלמות בפקולטה מתאימים גם לסטודנטים בוגרי הפקולטות למדעים - מתמטיקה, פיסיקה, מדעי המחשב ובוגרי פקולטות הנדסיות שאינם בוגרי הנדסת חשמל או הנדסת מחשבים. סטודנט בעל הישגים גבוהים במסלול ארבע-שנתי יכול להשתלם לקראת התואר "מגיסטר למדעים" כאשר דרישות ההשלמה הן מקצועות של הפקולטה המהווים דרישות קדם למקצועות מוסמכים בתחום ההתמחות. סטודנט בעל הישגים גבוהים במסלול תלת-שנתי מהפקולטות המדעיות הנ"ל יכול אף הוא להשתלם לקראת התואר "מגיסטר למדעים" בפקולטה. יהיה עליו להשלים תחילה מקצועות מלימודי הסמכה או מקצועות משותפים להסמכה ומוסמכים בהיקף של 24 נקודות לפחות. מקצועות אלה לא יוכרו ללימודי מוסמכים
כל הביקורות באתר הן של סטודנטים ובוגרים אמיתיים המזוהים
עם ת.ז, שם אמיתי ועברו תהליך אימות - זה הערך החשוב לנו ביותר באתר
ביקורות של סטודנטים (1)
איתמר פ. על תואר שני הנדסת חשמל הטכניון (17/06/2011)
סטודנט שנה ראשונה
מדוע בחרתי במסלול זה
את התואר הראשון בהנדסת חשמל התחלתי כי החברה שלי למדה בטכניון, ואת התואר השני כי מאוד נהנתי מהמקצוע ומהלימודים
האם המסלול עמד בציפיות
להפתעתי כן
מה רמת הלימודים
ישנם מתרגלים מצוינים, ויש שפחות. כמעט תמיד יש מתרגל אחד טוב בקורס. בקורסי בסיס יש יותר מידי סטודנטים.
העצה הכי טובה למתעניינים במסלול
לא לבזבז זמן בלשבור את הראש שלא מצליחים לפתור משהו, או בביצוע פרויקט. לקחת מייד רפרנס ולהבין אותו לעומק כדי שבפעם הבאה אפשר יהיה להסתדר לבד. ובכך לחסוך זמן יקר, וגם להבין את העיקר.