מטרת התכנית להכשיר הון אנושי למגוון תפקידים ניהוליים בענף המלונאות והאירוח בארץ ובעולם. התוכנית: מיועדת למעוניינים להשתלב בענף המלונאות והאירוח, לעובדי ענף המלונאות המעוניינים להתקדם לתפקידי ניהול, לבוגרי לימודי תיירות / סטודנטים ללימודי תיירות ולמעוניינים להרחיב ידיעותיהם בתחום.
תעשיות התיירות והמלונאות הפועלות זו לצד זו הינן מרכיב מרכזי בכלכלת העולם. במדינת ישראל תעשייה זו מספקת מקומות עבודה רבים ותורמת לפיתוח הכלכלה. ענף המלונאות המתעורר ממשבר ארוך משווע לכוח אדם משכיל, מיומן ומקצועי. ביה"ס לתיירות מעמיד לרשותך את ניסיונו העשיר ואת הידע המקצועי בהכשרת כוח אדם..
תעשיות התיירות והמלונאות הפועלות זו לצד זו הינן מרכיב מרכזי בכלכלת העולם. במדינת ישראל תעשייה זו מספקת מקומות עבודה רבים ותורמת לפיתוח הכלכלה. ענף המלונאות המתעורר ממשבר ארוך משווע לכוח אדם משכיל, מיומן ומקצועי. ביה"ס לתיירות מעמיד לרשותך את ניסיונו העשיר ואת הידע המקצועי בהכשרת כוח אדם..
• הקורס מכשיר את בוגריו לעסוק בתפקידי ניהול בבתי-מלון. • הקורס מיועד למי שמעוניינים לפתח קריירה בתחום המלונאות. תוכנית הלימודים • תכנים מקצועיים, תכנים ניהוליים והתנסות מעשית. • 1316 שעות אקדמיות, מתוכן 370 שעות התמחות (סטאז'). • כ-80 מפגשים המתפרשים על-פני..
• הקורס מקנה ידע מקצועי-ניהולי וכלים יישומיים נדרשים לתהליך הקמת מסעדה או בית-קפה ולניהולם היעיל. • הקורס מיועד ליזמים, למנהלי מסעדות השואפים לשפר את המוצר שברשותם ולעוסקים בתחום המזון המעוניינים בפיתוח וקידום אישי. תוכנית הלימודים • הדרכה עיונית, סיורים מקצועיים ובניית..