"למה בחרתי: מתוך עניין ורצון לעסוק במקצוע
הציפיות: עוד לא הגעתי ליעד הנכסף, אך המקצוע בהחלט נראה מעניין
רמת לימודים: 120 איש ומעלה...
טיפ כללי: לקחת הרבה אוויר לפני שמתחילים ולא להתקבע על תחום מסויים"
"למה בחרתי: חלום ילדות
הציפיות: אחלה לימודים, חרא עבודה
רמת לימודים: הכי קרוב אלייך אמא
טיפ כללי: "I wouldn't want to be a member of a club that's willing to accept me"- וודי אלן, צודק גם לגבי רפואה"
"למה בחרתי: כי זהו המסלול הכי טוב בשבילי כדי להרגיש שאני משקיע את היכולות שלי במקום הנכון והמתאים ביתר לי , בנוסף לזה שאני מעדיף עבודהעם אנשים .
הציפיות: כן
רמת לימודים: גבוה
טיפ כללי: מסלול מעניין , מאתגר ודורש המון השקעה והקרבה ... תעשו את המקסימום להקבל ולא לוותר , הקבלה היא השלב הקשה אחר כך אתם תהנו :)"
"למה בחרתי: מדובר בחוג למדעים ביו-רפואיים ברפואת שיניים. בחרתי את המסלול מכיון שמצאתי מעבדה בחוג הזה שאהבתי את נושאי המחקר שלה, ומכיון שרציתי לעשות תואר שני בתחום הביולוגיה.
הציפיות: המסלול טוב.
רמת לימודים: למדתי כיצד לחקור ולחשוב בצורה מדעית וביקורתית. אהבתי את שילוב הקורסים בתחום רפואת השיניים (למרות שזה לא היה קשור ישירות ללימודים שלי).
טיפ כללי: לברר טוב טוב על המנחה. איך הוא מתייחס לסטודנטים, מה גובה המלגה וכו'."
""
"למה בחרתי: משלב עבודה עם אנשים, נוחות בחיים, עבודה מנואלית, מעניין.
הציפיות: קשה מאוד, אבל הרמה הלימודית גבוהה מאוד.
רמת לימודים: 40 בהצראה- זה כל החוג. הרמה גבוהה מאוד.
טיפ כללי: להשקיע בלימודים אבל להינות מהחיים הסטודנטיאלים בירושלים. שנה ד היא השנה הכי קשה, לבוא אליה מוכנים, להקשיב בשיעורים ולנסות לעקוב אחרי החומר במהלך השנה."
""
למחלקה לאפידמיולוגיה והערכת שירותי בריאות יש מסורת ארוכה של הוראה ומחקר במגוון רחב של נושאים. חלק מפעילות זו, נעשה בשיתוף עם רופאים, אחיות, כלכלנים, סוציולוגים, ביואתיקאיים ומנהלי מערכות בריאות העובדים במשרד הבריאות, בבית החולים הרפואי סורוקה ובקהילה. תוכניות התערבות ומחקר שמטרתן זיהוי גורמי..
החברות הפוסט מודרניות הולכות ומזדקנות. בישראל תהליך ההזדקנות הוא מהמהירים בעולם. מאז קום המדינה שיעור הזקנים באוכלוסיה גדל פי שתיים וחצי (מ-3.8% לכ-10%) והוא ממשיך לעלות בהתמדה. במיוחד גבוה בארץ קצב העלייה באחוז הזקנים - בני 75 ומעלה. כיום חיים בישראל מעל 700 אלף קשישים, כאשר 45% מתוכם יהיו זקנים..
התכנית "מוסמך במדעי הראייה והאופטומטריה" מקנה לבוגריה יתרון מקצועי, הרחבת אופקים ואתגר אינטלקטואלי. מדעי הראייה והאופטומטריה עוסקים בחקר העין, ובמנגנונים שבעזרתם מתרגם המוח לראייה את המידע המגיע אליו מן המערכת האופטית של העין. מקצוע מדעי הראייה והאופטומטריה הוא רב-תחומי מעצם מהותו,..
לא פעם מדובר כי בריאותו של האדם קשורה לחיבור שבין הגוף לנפש. החיבור בין תחומי הרפואה והפסיכולוגיה יכולים לשפוך אור על החיבור העמוק שבין הבריאות הפיזית לבריאות הנפשית. מערכת היחסים הזו מדגישה את החשיבות של גישות רפואיות הוליסטיות, גם בתחומי ההשכלה הגבוהה. במאמר זה נבין את החיבור שבין הגוף לנפש וכיצד הגישה ההוליסטית באה לידי ביטוי בהשכלה הגבוהה. החיבור בין השניים הגוף והנפש אינן..
העיר חיפה הינה אחת הערים החשובות והגדולות בישראל, היא מרכז הצפון, עיר מעורבת באוכלוסיה יהודית-ערבית ובנועם – אך כיצד כל זה קשור אליכם? במאמר זה נציג עבורכם את העיר חיפה מזווית הראייה וההבנה של הסטודנט ומדוע חיפה היא העיר בא תרצו לא רק ללמוד, אלא גם להצליח ולשגשג כמו רבים אחרים. אז לפני שתחליטו אודות העיר הבאה בה תלמדו ותעבירו את חייכם האקדמי, הנה מה שאתם באמת רוצים וצריכים לדעת על העיר..