""
"למה בחרתי: אני מתעניינת,ביחסי חוץ עם סין ולכן תואר במזרח אסיה נותן התמחות בסין ידע,בכלכלה תרבות שפה..וחוג שני מדעי המדינה שם אני לומדת איך מדינה מתהנלת ועל ארגונים בינ"ל שייתן לי ידע לגבי הקשר הגלובלי כיום בעולם שמתקיים גלובליזציה
הציפיות: ענה מבחינת הידע שקבלתי,אך עדין אין פרקטיקה וכדי להצליח,צריך לקוות לקבל מלגה ללימודים בסין שלא כל אחד מקבל ובמידה ולא אין יותר מידי מה לעשות עם התואר בארץ
רמת לימודים: רוב המתרגלים מעולים,יש קורסים שיש המון סטודנטים בתרגול ולכן קשה ללמוד
טיפ כללי: שיחשבו טוב עם זה מה שהם רוצים ללמוד,כי אין בזה תעסוקה בכלל.הייתי ממלצה ללמוד משהו אחר הוא ללמוד משהו פרקטי יותר ולשלב חוג משני של סינית או מדעי המדינה"
"למה בחרתי: השיעורים בלימודי מזרח אסיה מאוד מעניינים. כמו כן תמיד עניינו אותי שפות והשפה הסינית במיוחד. לגבי מדע המדינה, בדומה ללימודי מזרח אסיה, השיעורים מאוד מעניינים ומאתגרים.
הציפיות: בשבילי החוג למדע המדינה פחות מעניין אותי ממה שחשבתי בהתחלה, לכן הוא עונה על ציפיותי בצורה חלקית
רמת לימודים: רמת המתרגלים בקורסים גבוהה, לקראת עבודות ניתנים תרגולים ושאלות המופנות אליהם נענות יחסית מהר. חשוב לציין שיש קורסים אשר כמות הסטודנטים מאוד גבוהה (כ-300 סטודנטים) ולכן זה מקשה על הלמידה ועל יחסו האישי של המרצה.
טיפ כללי: להשקיע בלימודים, מכיוון שהלימודים בחוג ללימודי מזרח אסיה מאוד אינטנסיבים וקשים, במיוחד לימודי השפה הסינית, אשר לא דומה לאף שפה אחרת ודורשת השקעה רבה."
מטרת הלימודים להכניס את התלמידים לעולם הרוח והיצירה של הודו הקלאסית והמודרנית. על התלמידים לבחור באחת התרבויות והלשונות של הודו כגון: הסנסקריט, השפה הקלאסית של הציויליזציה ההודית ושפת המקור של הטקסטים ביסוד הדת ההינדואית; הינדי, השפה הרווחת ביותר בהודו של היום; הטיבטית, שפת הבודהיזם הצפוני;..
תרבותן של יוון ושל רומא העתיקות היו מן התרבויות המפוארות בתולדות האנושות. תחומי התרבות השונים - הלשון, הספרות, האמנות והתרבות החומרית של יוון ושל רומא - השפיעו השפעה מכרעת על תרבות המערב והיו לשער הכניסה אליה. בין התרבות הקלאסית לבין תרבות ישראל אף התקיימו יחסי גומלין. הלימודים בחוג מקנים..