מתכון לפיצה מעולה, יספק עבורכם את כל הנדרש להכנת הבצק אשר בתורו יהיה הבסיס להכנת הפיצה המופלאה שלכם. באפייה כמו באפייה חשוב להקפיד על כל הוראות ההכנה כדי להגיע אל התוצאות הטובות ביותר. נציין רק שסוגי קמח שונים יעניקו לכם טעם אחר של בצק, ואם חשקה נפשכם בבצק שעשוי ממחמצת תוכלו בהחלט לעשות זאת. כך גם לגבי בצק כוסמין, בצק ללא גלוטן, בצק עבה עם גבינה בקראסט ועוד שלל אפשרויות מרתקות שתוכלו לשלב בבצק הפיצה שלכם.
לפיצה יש אופציה לרוטב אדום של עגבניות נפלאות או לרוטב לבן הידוע גם בשם רוטב ביאנקה שעשוי משמנת.
הגבינות המסורתיות להכנת הפיצה הן גבינה צהובה וגבינת מוצרלה, אבל בהחלט ניתן לשדרג אותן עם פרוסות של גבינת עיזים שהופכת לרכה וטעימה על גבי הגבינה המבעבעת מתחתיה, אפשר להתפנק עם גבינה בולגרית ולהעניק לפיצה שלכם טעם אחר לגמרי, אפשר להוסיף על הפיצה גבינת צ'דר כתומה ולקבל מעין גרסת מק אנד צ'יז רק על בצק של פיצה ומי שחובב טעמים עזים יכול בהחלט לשדרג את פיצה הביאנקה שלו עם מעט גבינה כחולה להעמקת הטעמים! בנוסף, תוכלו להוסיף גבינת פרמז'ן או גרנה פדנו על הפיצה מיד עם יציאתה מהתנור כשהיא עדיין חמה חמה, או למרוח גבינת שמנת על רוטב העגבניות ולהתנסות בטעם חדש ומדליק.
ועכשיו לרגע שכולנו חיכינו לו, התוספות והשדרוגים שאתם פשוט חייבים לנסות על הפיצה שלכם!
הפיצה שלכם יצאה חמה ומהבילה מן התנור ואתם פשוט חייבים להוסיף עליה איזה טאצ' חריף שיפתח לכם את כל הצ'אקרות. לפניכם מגוון אפשרויות מעולות שתוכלו לזרוק על הפיצה שלכם ולהפוך אותה מחמה ללוהטת אש. בקטגוריית החריפים נמליץ לכם על תבלין של צ'ילי גרוס חריף, רוטב של טבסקו חריף אדום או ירוק למי שאוהב גם קצת חמצמצות עם החריף שלו, רוטב סרריצ'ה, חובבי החזרת יכולים למרוח ממנה גם על גבי הפיצה שלהם, או להוסיף לפיצה בזמן האפייה שיני שום קלופות לאקסטרה טעם! בנוסף תוכלו להתנסות עם ממרח של פלפל צ'ומה או סחוג ירוק או אדום!
מטבלים שאתם פשוט חייבים לנסות על גבי הפיצה שלכם הם פסטו לדוגמה. הממרח הירוק עתיר הבזיליקום עושה ממש טוב לפיצה לא משנה איזה תוספות יש עליה. תוכלו למרוח גם טפנד זיתים, מיונז שום, רוטב אלף האיים, רוטב בלסמי, ממרח עגבניות מיובשות, ממרח לימון כבוש או ארטישוק ופשוט להתענג על חגיגת הטעמים שמתפוצצת לכם בפה ועל הפיצה!
הגיע הזמן לקחת את הפיצה שלכם לגבהים חדשים! נכון שהתוספות הסטנדרטיות והמוכרות קרי: זיתים ירוקים או שחורים, עגבניות, תירס, טונה, בצל סגול או יבש, פטריות טריות ואננס הן עדיין אהובות ונדרשות על הפיצה אבל הגיע הזמן לעלות מדרגה ולשדרג את הטעמים המוכרים בטעמים חדשים לחלוטין! אנחנו מציגים לפניכם את התוספות שאתם חייבים לנסות: פלפלים קלויים, בטטה בתנור, חצילים אפויים, עגבניות מיובשות, קונפי שום ובצל מקורמל. כל אלו יוספו חן וטעם רב לפיצה הרגילה עם רוטב העגבניות שלכם, אך אם חשקה נפשכם בשדרוג פיצת הביאנקה נמליץ לכם על: תחתיות ארטישוק פרוסות דק, עלי תרד טרי שתוכלו להחביא מתחת לגבינה, עלי רוקט טריים, עלי בזיליקום טריים, פסטו, ברוקולי, קישואים, אספרגוס קלוי וטבעות של פלפל ירוק חריף. כמובן שאתם יכולים לשלב בין התוספות לשים בזיליקום על עגבניות ובצל מקורמל על ביאנקה, הכול לפי טעמכם האישי.
לסיכום, הפיצה שלכם יכולה לצאת לא פחות ממדהימה עם ניחוחות וטעמים חדשים שטרם הכרתם ולא חשבתם שבכלל אפשריים.
פשטידה היא אחד המאכלים הטעימים ביותר שיש. אופן הכנתה הפשוט מתגמל במיוחד, שכן כל שנדרש מכם הוא רק.. המשך
איזה כיף! החלטתם שאתם מזמינים אליכם חברים לארוחת ערב. תמיד כיף להיפגש עם חברים טובים, לשתות כוס.. המשך
לפעמים כל מה שאנחנו רוצים זה רגע אחד של שקט. לחזור הביתה, להדליק את הטלוויזיה ולשקוע בצפייה מהנה.. המשך
פיצה היא אחד המאכלים האהובים ביותר בישראל וברחבי העולם כולו. המאפה המהביל שיוצא מן התנור, המורכב.. המשך
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? שהלילה הזה ננסה תוספות חדשות על גבי המאכל הכי אהוב ברחבי העולם.. המשך